Lieve Van Bijlen

 

Met een enorme verslagenheid vernamen we zondag 3 april het overlijden van speelster AVVV, Club ref, ex-bestuurslid, Lieve Van Bijlen.. We wensen in de eerste plaats ons medeleven te betuigen aan Stef, Stan, Loes, alle familie & vrienden. Al willen we ook graag vermelden dat voor iedereen binnen onze club die Lieve kende dit verlies een enorme leegte nalaat. 

Lieve omschrijven in 3 woorden is onbegonnen werk.   

Als bestuurslid wist Lieve veel mensen te enthousiasmeren, als fitcoach, als medeverantwoordelijke op zomerstages, in zovele activiteiten nam ze een actieve rol op. Op ons laatste mosselfeest heeft ze ons nog uit de nood geholpen aan de kassa. 

Als club ref samen met haar zoon Stan, een geweldig duo dat tal van jeugdwedstrijden voor hun rekening nam.   

Als Captain van AVVV, als speelster, op het veld niet verlegen om een shotje uit de losse pols, naast het veld de schakel tussen ploeg en bestuur… 

Als supporter amusant in de tribune, amusant in de kantine,… 

Afscheid nemen is moeilijk wetend dat woorden niet volstaan en dit gemis niet kunnen omschrijven. Elk van ons zou zijn eigen verhaal kunnen schrijven over wie je was voor ons, nog voor ons bent en blijven zal. 

Volgend weekend (9-10 april) zullen alle thuiswedstrijden beginnen met een minuut applaus. Al onze spelers zullen spelen met een rouwband.  

We vragen ook aan onze spelers – coaches - … om met zoveel mogelijk in rode Campinia outfit, met groen accent naar de afscheidsviering van Lieve te gaan (zaterdag 9 april 11u. in de parochiekerk van Sint Martinus, Markt in Retie).

Lieve het ga je goed. Je zal enorm gemist worden door iedereen binnen onze club. 

Dank je wel…voor die zovele grote en kleine dingen!!! 

 

Er zal in de inkomhal van onze sporthal in Brasel (Dessel) vanaf morgen woensdag 6 april een rouwregister geopend worden voor Lieve.

 

Ester Goetschalckx

 

Op 26 juni 2013 een tragisch verkeersongeval tussen Dessel en Retie. Een slachtoffertje, Ester.  Ester de dochter van Bert en Priscilla, zusje van Dieuwke en Mike.

Ester was een spelertje van onze microben.  De tenues van toen, gaan nog steeds mee naar wedstrijden, er is een lintje aangemaakt ter nagedachtenis aan Ester. 

Vrolijk - lief - zorgzaam - opgewekt ...nieuwe spelertjes opvangen, blij zijn als je teammates scoorde, mee opruimen na de training...t Zijn stuk voor stuk mooie woorden, mooie eigenschappen die jou omschrijven.  We nemen er voorbeeld aan.

Dank je wel voor die mooie dingen...

We willen hier op deze pagina ook dan een plaatsje voorzien voor Ester.