We maken onze op voor onze tweede "wafelslag". 
De buren, de straat, de leraar, familie, vrienden, ...niemand zal gespaard blijven van het bezoek van de ene of andere Campiaan die wafels zal verkopen...

 


Beste basketters en ouders,

Dit jaar organiseert Campinia Dessel-Retie voor de tweede keer een wafelverkoop.  De integrale opbrengst gaat naar de werking van onze club. 

De verschillende soorten heerlijke versnaperingen kan je terugvinden onder aan deze brief. Alle versnaperingen kosten 6 euro (enkel de suikervrije wafels kosten 8 euro alsook onze
assortimentmix :afzonderlijk verpakte 5+5 wafeltjes,5 frangipane,5 carre-confiture).

Het is de bedoeling dat je aan je familie, vrienden, kennissen, buren,… deze lekkernijen verkoopt. Je krijgt van ons bestelbonnen die je als geheugensteun gaat gebruiken.  Elke verkoper die twintig dozen vekoopt ontvangt een exclusieve Campinia shirt!!!

Om je verkoop kracht bij te zetten kan je in de kantine proefpakketjes kopen aan 3 euro.  Dit pakketje bevat 1 vanillewafels, 1 chocoladewafels en 1 frangipane en 1 carre-confiture, een afzonderlijke lekkernij kost 1 euro.

Onze verkoop start op 4 september en loopt tot 8 oktober.  Elke vrijdagavond kan je van 18u tot 20u je bestellingen en centjes komen doorgeven in de kantine in Brasel – aan de wafeltafel. Je kan deze ook doorgeven aan je ploegverantwoordelijke.
We maken een procentuele balans op van de best verkopende ploeg.  Deze ploeg zal hier natuurlijk ook voor beloond worden. Updates elke zaterdag op Facebook en Instagram.

Het ophalen van al dat lekkers gebeurt op vrijdag 15 oktober tussen 17u en 22u.

Alvast bedankt voor je medewerking en veel succes!!

Ons assortiment De exclusieve Campinia T-shirt

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons op :